Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ ЛАМПИ ЛАМПИ ЗА ЦВЕТАЊЕ GIB Lighting Flower Spectre XTreme 600W - натриумова сијалица за фазата на цветање

GIB Lighting Flower Spectre XTreme 600W - натриумова сијалица за фазата на цветање

Цена: 3,460.00ден
  • Код:
    119
  • Тежина:
    0.500 кг

Серијата сијалици на GIB - Lighting– Flower Spectre XTreme Output, се одликуваат со исклучителни перформанси.

XTreme Output дава рекродни резултати во однос на моќта на светлината и нејзината ефикасност врз растенијата. Измерените вредности ги надминуваат сите други резултати во споредба со слични производи. Одличен избор за периодот на цветање и развивање на плодовите. FS XTreme Output 600W: 200.000 фито лумена.

Висококвалитетен производ, што сигурно ќе остане ненадминат во текот на следните неколку години. Серијата сијалици на GIB Lighting– Flower Spectre XTreme Output, се исклучително продуктивни. Рекордни резултати во однос на силата на применливоста во фотосинтетичкиот процес. Се разбира, измерените вредности ги надминуваат сите други резултати, бидејќи во оваа фаза Flower Specter XTreme Output е нашиот најдобар производ.

 

 

Растот, плодовите, издржливоста, па дури и времето на цветање на растенијата се целосно зависни од светлината што ја добиваат. Квалитетот и интензитетот на светлината како и времетраењето на осветлувањето се исклучително важни! Изградбата на правилен систем на осветлување ќе ви гарантира одлични резултати!

HPS сијалиците даваат црвена светлина која помага во производството во фазата на цветање!

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GIB Lighting Flower Spectre XTreme 600W - натриумова сијалица за фазата на цветање

ВНИМАНИЕ: Овие упатства мора да се следат за да се избегнат можни повреди, оштетувања или несреќи. Производителот на ова сијалица не е одговорен за грешки, оштетувања, изгореници или пожари кои произлегуваат од непочитување на следните упатства.

Користете ја сијалицата со компатибилна електрична опрема односно пригушници-баласти. Користете само баласти одобрени од страна на CSA и UL.  Избегнете директен контакт со дожд или снег за да избегнете кршење заради промена на температурата. Наместете ја сијалицата цврсто, но без прекумерна сила на држачот за да ги намалите вибрациите. Не користете прекумерна сила за да изегнете кршење на сијалицата. Ова е сијалица со вакумна изолација и лесно може да пукне. Заменете ја сијалицата ако е изгребена, испукана или оштетена. Заменете ја сијалицата на крајот на нејзиниот животен циклус. 

Нови продукти