Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ ДИГИТАЛНИ И АНАЛОГНИ ТАЈМЕРИ Дигитален Тајмер со 6 програми

Дигитален Тајмер со 6 програми

Цена: 930.00ден
  • Код:
    108
  • Тежина:
    0.500 кг

Програмирачки дигитален тајмер-контакт (дневно/седмично) со 6 програми.

 

Можност да вклучува и исклучува ел.уреди во домаќинството на секоја 1 минута (чекор-1 мин.).24 часовно eлектронско реле за време.Лесен за програмирање со до 8 вкл/искл. на ден или 56 вкл/искл. во седмица.Голем LCD дисплеј со вградена батерија.

 
- Функција "Random" по случаен принцип)
- Функција "Летно време"
- Тајмер за обратно одбројување од 1 мин. до 10 часа
- Вградена NiMH акумулаторска батерија за автономна работа до 100 часа.

   

Технички карактеристики:

- U = 220-240 V
- AC /50Hz
- I = 16 A;  
- P = 3000 W

 

Тестерите се важни мерни инструменти во градинарството.Во оваа категорија ќе најдете тестери за различни намени.

 
 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Дигитален Тајмер со 6 програми

Нови продукти