Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ЗАТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ СО ЛАДЕЊЕ Cooltube Ф150мм - култуб сo рефлектор за рефлексија и ладење на сијалица

Cooltube Ф150мм - култуб сo рефлектор за рефлексија и ладење на сијалица

Цена: 3,460.00ден
 • Код:
  104
 • Тежина:
  2.500 кг

Рефлекторот одговара за 600W сијалици. 

 

Култубот е цевкаста арматура од стакло со функција за регулирање на температурата на сијалицата. Топлиот воздух испуштен од лампата се издувува како резултат на што се постига пониска температура. 

 

 • Прикрепете мал вентилатор и ќе биде издуван жешкиот воздух од сијалицата. 

 • На овој начин температурата на сијалицата ќе биде намалена 30-40%. 

 • Сиајлицата може да биде приближена поблизу до врвовите на растенијата. 

 • Перфектен за простории во кои се поврзани неколку сијалици. 

 • Дијаметар Ø155mm 

 • Должина 490 милиметри 

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Затворените рефлектори не само што нудат рамномерно распрскување на светлината врз растенијата, туку и ладење на сијалиците кои развиваат голема температура.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Cooltube Ф150мм - култуб сo рефлектор за рефлексија и ладење на сијалица