Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Stucco 250w-1000w - рефлектор

-25%
Цена: 750.00ден
Ценовник: 1,000.00ден
Попуст: 250.00ден (25.00%)
  • Код:
    101
  • Тежина:
    0.815 кг

Овој рефлектор се карактеризира со својата апсолутна стабилност. 

 

Детали: 

- Материјал: Stucco (86% рефлектирачка способност) 

- Големина 47 cm x 47 cm

- фасонка Е40

 

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

 
 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Stucco 250w-1000w  - рефлектор