КОШНИЧКА

0 артикла

ПРОПАГАТОРИ

Пропагаторот се состои од (тацна + проѕирен капак) што ја обезбедува вистинската температура за ртење на семето и формирање на коренот и кореновите влакна.

 

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»