КОШНИЧКА

0 артикла

ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ

Тестери и тестови за мерење на киселоста (pH) вредноста на почвата, водата, хранливите материи и спроводливоста (EC) за методи за одгледување на хидропоника. Буферни раствори, раствори за чистење и складирање.

 

 

 

 

Тестери и тестови за мерење на киселоста (pH вредноста) на почвата, водата, растворот на хранливи материи и спроводливоста (ЕС) во хидропонични методи на култивирање. Буферни раствори, раствори за чистење и складирање при калибрација на pH и ЕС тестери

PH И EC ТЕСТЕРИ (77)

Ние нудиме компактни модели на ваги со различни капацитети

ДИГИТАЛНИ ВАГИ (13)

Микроскопот е корисен инструмент во градинарството. Со него можете да ја следите зрелоста на вашите растенија, како и почетните фази на заразување од штетници

МИКРОСКОПИ (7)

Филтри
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»