КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ ЛАМПИ 103 продукт(и)

ЛАМПИ

MH, HPS, CFL и LED сијалици за фаза на раст(вегетација), за фаза на цветање и комбинирани.Од 150W до 1000W.

 

(MH)светлина во син спектар за вегетативниот раст и развој на растението

ЛАМПИ ЗА РАСТ (12)

HPS сијалиците го користат црвениот спектар на светлина која што помага во зголемување на производството на квалитетни плодови во целата фаза на цветањето.

 

ЛАМПИ ЗА ЦВЕТАЊЕ (14)

Комбинираните сијалици опфаќаат широк спектар на слетлина што е погодна како за фазата на раст (плав спектар), така и за фазата на цветање (црвен спектар)

 

КОМБИНИРАНИ ЛАМПИ (24)

CFL сијалици за фаза на раст и за фаза на цветање.

 

CFL ЛАМПИ (49)

CMH лампите се економични, што значи дека можете да заштедите до 40% од сметката за електрична енергија, додека осветлувањето е исто како и со HPS лампите. Повеќето производители кои користат CMH осветлување, можат да се пофалат со повисок принос и поголем квалитет.

CMH ЛАМПИ (5)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Page 1 of 13
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»