Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
  •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ ТЕРМО - ХИДРО МЕТРИ 6 продукт(и)
ТЕРМО - ХИДРО МЕТРИ

ТЕРМО - ХИДРО МЕТРИ

Уреди за комбинирано мерење на температурата и влажноста-два многу важни фактори чии што вредности се важни за следење во просторијата за одгледување или гроубоксот.

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»