КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ 115 продукт(и)

ГРОУБОКСОВИ

Groowbox е делумно или целосно затворен систем, мал систем за садење во затворен простор. Се користи за различни причини, вклучувајќи го и недостатокот на удобно отворен простор или желбата за раст на растенијата во студените месеци. Тие, исто така, помагаат да се заштитат растенијата од штетници и болести. Гроубоксовите можат да бидат почвени или хидропони (системи со вода). Тие ви дозволуваат и овозможуваат максимална контрола врз животната средина во која растат растенијата!

 

HOMEBOX -Внатрешното одгледување на растенија е се попопуларно од кога и да е и повеќе градинари сметаат дека ако сакаат да добијат добар принос во внатрешна средина, мора целосно да биде под нивна контрола.Тие се лесни, лесно преносливи и лесно се склопуваат, цврсти и безбедни, направени од најквалитетни материјали. Прекрасна и вредна алтернатива за вашиот проект!

 

HOMEBOX (84)

Secret Jardinе белгиска компанија - производител на затворени гроубксови за одгледување на растенија и додатоци за истите. Широк спектар на модели со различни големини и функционалности. Со купувањето на Secret Jardin производи, добивате висок квалитет по достапни цени!

SECRET JARDIN (22)

Во последните години, домашните растенија се повеќе имаат посебен удел во хортикултрата, но за да се примени ова во пракса, голем број луѓе се принудени да користат просторија во нивниот дом и да ја опремат за таа намена. Во овој случај гроубоксовите на Cultibox претставуваат одлична алтернатива за организирање на просторот, особено за луѓе кои живеат во станови.

CULTIBOX (3)

BudBox е компанија со над 10 години искуство на пазарот. Гроубоксовите, кои што BudBox ги нуди се одликуваат со безброј предности во однос на материјалите кои што се користат за нивно производство.

BUDBOX (16)

Аксесоари за гроубоксови

 

АКСЕСОАРИ ЗА ГРОУБОКСОВИ (12)

Со купување на сет од нашата продавница, ќе заштедите на вредноста на секој поединечен производ!
Ако сакате да добиете комплет прилагоден на вашите индивидуални потреби и барања, пишете ни на info@growshop-mania.mk или јавете се на 078/387-607

 

КОМПЛЕТИ (20)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Page 1 of 15
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»