КОШНИЧКА

0 артикла

КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ

Процесот на клонирање исто како и процесот на искоренување се две деликатни фази од животниот циклус на растението. Затоа важна задача за одглердувачите е да ги одберат вистинските производи и технологија за да обезбедат одличен резултат во целокупното одгледување(growing).


 

Пропагаторот се состои од (тацна + проѕирен капак) што ја обезбедува вистинската температура за ртење на семето и формирање на коренот и кореновите влакна.

 

ПРОПАГАТОРИ (9)

Филтри
«1 2 3 4 5 6»
Page 1 of 6
«1 2 3 4 5 6»