КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX 41 продукт(и)

HOMEBOX

HOMEBOX -Внатрешното одгледување на растенија е се попопуларно од кога и да е и повеќе градинари сметаат дека ако сакаат да добијат добар принос во внатрешна средина, мора целосно да биде под нивна контрола.Тие се лесни, лесно преносливи и лесно се склопуваат, цврсти и безбедни, направени од најквалитетни материјали. Прекрасна и вредна алтернатива за вашиот проект!

 

HOMEbox® Evolution е кулминација на сè што знаеме за одгледување растенија во затворен простор. Создава идеално место за  гровинг во затворени услови, неспоредливо и ненадминливо до сега од било кој друг бренд за гроубоксови на светскиот пазар.

HOMEBOX EVOLUTION (0)

HOMEbox® Vista Medium ви нуди одличен квалитет по прифатлива цена.

 

VISTA (2)

GrowLab се гроубоксови кои ги имаат сите карактеристики кои што се потребни! Обезбедете GrowLab вентилатор, систем за осветлување и средина за одгледување по ваш избор и ќе имате светла, удобна и прифатлива просотрија за одгледување на вашите растенија!

GROWLAB (9)

HOMEbox® Ambient е идеален за почетници кои сакаат да одгледуваат растенија во својот дом!

AMBIENT (14)

HomeBox Classic се лесни, лесно се  монтираат и се лесно преносливи, а во исто време, цврсти и безбедни. Изработени се од најквалитетни материјали. Прекрасна и вредна алтернатива за вашиот проект!

HOMEBOX CLASSIC (9)

Ако за прв пат почнете да одгледувате растенија во затворени простории, гроубоксот HomeBox Modular е одличен избор! Лесното склопување и демонтажата ги прават исклучително мобилни.

HOMEBOX MODULAR (4)

Litebox е идеалниoт гроубокс за перфектни резултати! Litebox има алуминиумска рамка покриенa со непробоенa тендa. Главната разлика помеѓу Litebox и стандардниот модел е дека Classic нема 100% светлосна ткаенина. Затоа Litebox е погоден за сместување во простории со мало или без природно светло.

LITE BOX (3)

Филтри
«1 2 3 4 5 6»
Page 1 of 6
«1 2 3 4 5 6»

Нови продукти