КОШНИЧКА

0 артикла

УНИШТУВАЧИ НА МИРИСИ

Уништувачите на миризби се производи кои што гарантираат потполна апсорпција и неутрализација на острите и тешки мириси во вашиот дом, гроубокс, работното место, кола итн.

 

 

Triple E Scent обезбедуваат оптимално неутрализирање на непријатни, остри миризби во воздухот. Triple E Scent е идеален за употреба на места, каде има силно ширење на непријатни/остри миризби.

TRIPLE E SCENT (27)

ONA ефикасно ги уништува мирисите и има широка примена. ONA не е само одличен освежувач на воздухот туку и неутрализатор - ефикасно ги елиминира миризбите.

ONA (54)

Vaportek се неутрализатори на миризба со широка примена. Vaportek содржат природни етерични масла за органско неутрализирање на миризбите.

VAPORTEK (9)

Неутрализатори на миризба, применливи како за дома така и за на работното место!

ДРУГИ (9)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Page 1 of 10
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»