КОШНИЧКА

0 артикла

АКСЕСОРИ-ДОДАТОЦИ

Практични аксесоари за секаква примена!

 

Сo помош на екстракторните торбички и уреди, можете да добиете ладен екстракт од многу видови на билки!

 

ЕКСТРАКТОРНИ ТОРБИЧКИ И УРЕДИ ЗА СТУДЕН ИЗВЛЕК (10)

Заштитните очила се неопходен додаток за моментите кога сакате да ги гледате вашите растенија во нивниот светлосен период без да ги оштетите вашите очи. Зелената светлина е погодна за гледање на вашите растенија во мрак без да им создавате стрес.

 

 

 

ЗАШТИТНИ ОЧИЛА И ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА (9)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Page 1 of 10
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»