Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
  •      
Дома ФОЛИИ 23 продукт(и)
ФОЛИИ

ФОЛИИ

Поставувањето на фолија во просторијата за одгледување е идеална опција за рамномерно ширење на светлината во неа. Функцијата на фолијата е да ја развлекува / дистрибуира светлината во целата просторија и да ги избегне жешките точки. 

 

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»