КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЗБОГАТУВАЧИ 97 продукт(и)

ЗБОГАТУВАЧИ

Збогатувачите се одлично дополнување за вашите растенија на веќе подготвената програма за исхрана од ѓубрива!

 

Преку фотосинтезата, јаглеродот во СО2 е извлечен и е вклучен во изградбата на лисјата, стеблата, цвеќињата и плодовите. Правилната концентрација на CO2 од почетокот на растот овозможува побрзо созревање и поголем принос. Растенијата, исто така, стануваат поотпорни на некои штетници како што се разните мувли.

 

ИЗВОРИ НА CO2 (73)

Витамини и стимулатори на фотосинтеза

 

ВИТАМИНИ И ФОТОСИНТЕЗА (11)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Page 1 of 13
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»