КОШНИЧКА

0 артикла

LED ОСВЕТЛУВАЊЕ

LED лампите се најновата иновација кај системите за осветлување за индор одгледување. Тие имаат помала потрошувачка на енергија, помалку топлина во однос на светилките HPS и MH и подолг век на траење.

Филтри
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»