Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ ПРОПАГАТОРИ Propagator 38x24x13cm + Woodee Pot - Пропагатор + Woodee Саксии

Propagator 38x24x13cm + Woodee Pot - Пропагатор + Woodee Саксии

Цена: 550.00ден
  • Код:
    Х15

ШТО СЕ WOODEE саксии?
Woodee саксии се 100% органски биоразградливи садници добиени од дрвени влакна кои не содржат хемиски адитиви или остатоци.

Пропагаторите на HGA ви овозможуваат да ги никнете вашите семиња, да размножувате сечиници или да го користите растечкиот размножувач како градина.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови