Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ ПРОПАГАТОРИ Bio Green Jumbo Propagator - Пропагатор XXL

Bio Green Jumbo Propagator - Пропагатор XXL

Цена: 5,500.00ден
 • Код:
  245
 • Тежина:
  3.000 кг

Сè што ви е потребно за одгледување на вашето семе или растение е тука!

 

Оваа пространа ширина од 60 см и ширина од 130 см и висок половина метар ќе биде одличен избор за одгледување на растенија. Може да собере до 8 целосни садови со семиња, со патенти за вентилација. Лесно расклопување за складирање во лето кога не е во употреба.

 

Без грејач!
Размери 130/60/50

 

Инструкции

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.