КОШНИЧКА

0 артикла
Дома КОНТРОЛЕРИ 61 продукт(и)

КОНТРОЛЕРИ

Контролорите во голема мера ја олеснуваат работата и синхронизацијата помеѓу поединечните уреди во вашата просторија за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

 

Тестерите се важни мерни инструменти за градинарството. Во оваа категорија ќе најдете тестери за различни намени. 

 

 

ТЕСТЕРИ (15)

Тајмерите ги контролираат уредите кои што треба да работат во одреден временски период.

 

ДИГИТАЛНИ И АНАЛОГНИ ТАЈМЕРИ (7)

Уреди за контролирање на работата на вентилаторите и тајмер кутии за повеќе сијалици. 

 

 

КОНТРОЛЕРИ ЗА ВЕНТИЛАТОРИ И ТАЈМЕР КУТИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ (42)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8»
Page 1 of 8
«1 2 3 4 5 6 7 8»