Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ ТЕРМО - ХИДРО МЕТРИ Hortimeter BASIC - термо-хидро метар

Hortimeter BASIC - термо-хидро метар

Цена: 760.00ден
 • Код:
  594
 • Тежина:
  0.100 кг

Термометар и хидрометар, комбинирани во еден уред

Дизајниран за мерење и прикажување на вредностите на влажноста и температурата во просторијата за одгледување.

 

- Максимум и минимум
- Температурен опсег на меморијата 0 ° ~ 50 ° (32 ° F ~ 122 ° F)
- ° C - ° F размена
- Точност ± 1 ° C RH ± 5%
- Внатрешен хидро опсег: 25% RH до 90%
- 1x 1,5 Volt AAA батерија

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.