Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ Ø125 / 350m³/h RK Can Fan - излезен/ влезен вентилатор

Ø125 / 350m³/h RK Can Fan - излезен/ влезен вентилатор

Цена: 5,500.00ден
  • Код:
    699
  • Тежина:
    2.200 кг

Висококвалитетен турбински вентилатор со пластично тело на добро познатата компанија CAN. Тој е опремен со вграден прекинувач за термичка заштита што го исклучува моторот кога ќе достигне високи температури. Швајцарскиот мотор, самиот дизајн му овозможува на овој вентилатор да испорачува висок проток на воздухот додека произведува помалку бучава.

 

Карактеристики:

- Ф125mm;
- проток макс. 350m3
- моќност: 70W

Соодветен излезен вентилатор за просторија со големина од околу 2-3кв.м.

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Вентилаторот помага да се одржи доволно добро ниво на воздухот, со што ќе ја одржувате здрава средината во вашата просторија за одледување. За да постигнете висок квалитет на воздухот, треба да обезбедите доволно размена на воздухот во просторијата за одгледување. Задоволителната размена во просторијата варира со надворешните температури. Со циркулирање, мешање, полнење на воздухот, вентилаторот дава висок степен на контрола врз влажноста, топлината, јаглерод диоксидот (CO2) и циркулацијата на воздухот.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.

Најпродавани