Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ Max Light - рефлектор за сијалица 250W-600W

Max Light - рефлектор за сијалица 250W-600W

Цена: 1,900.00ден
 • Код:
  88
 • Тежина:
  2.300 кг

Рефлектор Мax Light

 

Мал затворен hammer-tone рефлектор. Многу лесен и идеален за употреба како во мали простории, така и во поголеми. Целосно обвиен од тенка оловна мрежа, со приклучок (плоско заземјување, така да можете да вклучите директно во контактот на ѕидот). Предодредени да насочуваат максимална светлина надолу. 

 • E40

 • 40 x 29 x 13,5 cm

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.