Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

GroPro 2 - Кошнички за хидропоника Ø51

Цена: 35.00ден
 • Код:
  821
 • Тежина:
  0.050 кг

Кошничките за хидропоника GroPro 2 се со одличен квалитет, подебели и поиздржливи, отколку повеќето на пазарот.

Поситната мрежа дозволува на производителот, да ги користи скоро сите видови растителни средини.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.