Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома КОНТРОЛЕРИ G-SYSTEMS ТАЈМЕР КУТИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ GSE Timer Box 12x600W - тајмер - кујтија за вклучување повеќе лампи

GSE Timer Box 12x600W - тајмер - кујтија за вклучување повеќе лампи

Цена: 11,350.00ден
 • Код:
  780
 • Тежина:
  0.650 кг

Тајмер / контактор GSE за 12x600W индуктивни потрошувачи.

 

Стандардна верзија - еднофазен со 3 кабли за напојување. Тајмер-кутијата управува со неколку индуктивни оптоварувања. Едно од нив е ламби со висок притисок. Контакторот се заснова на системот за контрола и е дизајниран за индуктивно оптоварување до 12x600W.Уредот работи со сигурен германски 24-часовен тајмер - Граслин со 36 часовна резерва на енергија (батерија). Штекерот за греење се активира само кога светилките се исклучени.

 

Технички детали:

-Тајмер кутија: 230x150x70mm 
- 1 Прво вкл. Конектор 16A (ЕУ) 4x600W 
- 1 Прво вкл.. конектор 10A (CH) 3x600W
- 3 Прво исклучување конектор 9x600W 
- Волтажа: 230V / 50Hz 
- 24-часовен тајмер со 36 ч резервна моќност, 30 мин. подесување 
- Релеи: 4x16A 230V
- Класа на заштита: IP40

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.