Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА ATAMI ДРУГИ ДОДАТОЦИ Premium Plant Powder Soil 1кг - збогатувач на почва

Premium Plant Powder Soil 1кг - збогатувач на почва

Цена: 2,390.00ден
 • Код:
  772
 • Тежина:
  1.150 кг

Premium Plant Powder Soil е хелатиран, био-минерален додаток, специјално разработен за култивирање на почвата.

 

Овој 1-компонентен додаток содржи важни микроорганизми и бактерии, кои се стимулатор на животот во почвата и ќе помогне да се подобри состојбата на плодот. На тој начин Premium Plant Powder осигурува дополнителна стабилност и биолошка рамнотежа во субстратот. Premium Plant Powder е истотака пријатен и економичен во однос на транспортот и користењето.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена: Додајте во хранливиот раствор од фазата на растење па натаму. За време на фазата на растење може да се употребува секојдневно за наводнување на културите.

NPK вредност: 07-09-17 (w / V)