Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

CANNAZYM 1L - ензимен додаток

Цена: 1,210.00ден
 • Код:
  590
 • Тежина:
  1.150 кг

За здрав и силен коренов систем!

CANNAZYM е висококвалитетен ензимен препарат. Тој содржи повеќе од 15 различни ензими и е збогатен со витамини и екстракти од пустински растенија. Ензимите се материи кои ги забрзуваат реакциите во живите организми. Нивната предност во CANNAZYМ се: го забрзуваат разградувањето на мртвите корени и ја активираат микросредината, го подобруваат прифаќањето на хранливите материи и ја зголемуваат отпорноста према причинители на болест, го потпомагаат формирањето на нови корени и ја зголемуваат снагата на растението.

CANNAZYМ е апслутно неопходен ако се користи повторно субстрат за одгледување. Остатоците од корени ќе бидат трансформирани во корисни хранливи материи, инфекциите ќе бидат спречени, соодносот воздух/вода во кореновата зона ќе биде подобрен. Може да се користи за време на целиот циклус на растење.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Користете CANNAZYМ непрекинато од втората седмица после садењето во сооднос 1:400 (25мл/10л)

Расклатете го шишето пред употреба!
Додавајте најмаку еднаш седмично
Не го приготвувајте растворот за повеќе од 4 дена однапред
Да не се користи во комбинација со производи кои содржат водороден пероксид
Да се чува затворен на темно и ладно место
Држте го подалеку од деца!