Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА Bluelab pH Calibration and Cleaning Kit - комплет за калибрација и чистење на pH тестер

Bluelab pH Calibration and Cleaning Kit - комплет за калибрација и чистење на pH тестер

Цена: 2,590.00ден
 • Код:
  560
 • Тежина:
  1.000 кг

Правилното чистење и чување е исклучително важно, ако сакате да отчитате точни резултати со својот тестер.

Ако сондата е дури малку загадена, тоа се одразува на точноста на мерењето. Чистењето на pH метарот всушност е доста лесна задача, која што освен што ја поддржува точноста, но и го продолжува векот на уредот.

Содржина на комплетот:

•Инструкции за употреба
• 500мл рН 4.0 и рН 7.0 калибрирачки раствори
• Decanter садови
• Bluelab рН Probe Cleaner
• Четка за заби (инструмент за чистење на сондата)

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови