Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ Elektrox Starter Tray со CFL сијалици 2x55W - рефлектор за CFL сијалици

Elektrox Starter Tray со CFL сијалици 2x55W - рефлектор за CFL сијалици

Цена: 5,710.00ден
 • Код:
  556
 • Тежина:
  2.500 кг

Рефлектор во комплет со две сијалици CFL 2x55W.

 

Погоден за 'ртење, како и за вегетација и цветање.

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.