Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома КОНТРОЛЕРИ GSE Хигростат

GSE Хигростат

Цена: 12,000.00ден
 • Код:
  44
 • Тежина:
  0.650 кг

Овој дигитален контролер е зависен од влага за простории со вентилатори за всисателни и издувни гасови.

Контролорот ја одржува влажноста на просторијата постојана.

 

Технички податоци:

- Кутија: 130x80x70mm
- контролер:  160x100x90mm
- Дизајнирано за: 2x600W / TRIAC 2x16A
- Напон: 230V / 50Hz
- Дигитален сензор 5V: Мерни влажност со точност ± 4,5% RH
- Класа на безбедност: IP44

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.