Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
  •      
Дома ПУМПИ АЕРИРАЧКИ КАМЕЊА HAILEA Round Polo Ceramic Airstone 100 mm - аерирачки камен за заситување на воден раствор со кислород

HAILEA Round Polo Ceramic Airstone 100 mm - аерирачки камен за заситување на воден раствор со кислород

Цена: 165.00ден
  • Код:
    479

Камен за аерирање на воден раствор

 

Накиснете го добро во вода пред употреба, за да не исплива и да осигурите рамномерно распределување и минимална големина на воздушните меурчиња.

Аерационите камења и прстени се одлично средство за заситување на работниот раствор со кислород.Целосно потопени во резервоарот, тие се поврзани со воздушна пумпа.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.