КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА BIO NOVA СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Bio Nova PK 13-14 1L - стимулатор за цветање

Bio Nova PK 13-14 1L - стимулатор за цветање

Цена: 1,050.00ден
  • Код:
    454
  • Тежина:
    1.150 кг

BIO NOVA е меѓу лидерите во однос на чистите течни минерални ѓубрива (т.е. без излишни состојки).

 

Производот претставува еден многу моќен и брз фосфорно-калиумов комплекс, многу брзо ресорбирачки. Фосфорот е исклучително неопходен за образување на здрав и силен коренов систем, а во комбинација со калиум, предизвикува и одржува обилно цветање. Комбинацијата од овие две компоненти во био-минерална форма, со право може да се нарече superbloomer. Препорачливо е да се искористи во комбинација со Hydro SuperMix, почвата SuperMix, Haze SuperMix или NFT-AQUA SuperMix.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање:

 

  • 1-ва седмица на цветање: 25 литра ml./100
  • 2-ра седмица на цветање: 75 литра ml./100
  • 3-та седмица на цветање: 100 ml./100 литра
  • 4-та седмица на цветање до жетва до максимум 125 ml./100 литар.

Нашите водечки брендови

Нови продукти