Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома УНИШТУВАЧИ НА МИРИСИ VAPORTEK Vaporteк Aroma Image - вентилатор за ароматизација на простории

Vaporteк Aroma Image - вентилатор за ароматизација на простории

Цена: 7,440.00ден
 • Код:
  412
 • Тежина:
  0.600 кг

Единствената технологија Vaportek за третман и деконтаминација на воздухот е широко користен во светот од 1979 година.

 

Со безбедна, ефикасна и природна етерична формула, Vaportek е идеална опција за изнаоѓање трајно решение со несаканиот мирис Vaportek Aromaimage е двостепенен прочистувач на воздух. Работи ефикасно за 90-120 дена.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.