Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ ГЕЛОВИ ЗА КЛОНИРАЊЕ Clonex MIST 750ml - спреј за клонирање

Clonex MIST 750ml - спреј за клонирање

Цена: 1,720.00ден
  • Код:
    2853
  • Тежина:
    0.820 кг

Спреј за поуспешно клонирање.
 

Во пупките на растенијата, растителните хормони или регулаторите за раст (ауксини) се произведуваат под влијание на светлина и топлина; тие се транспортираат до оној дел од растението каде што се или треба да бидат корените. Затоа производството на овие хормони е подобро во лето отколку во зима. Затоа, најдобрата шанса за искоренување на резниците е од април до јули. Надвор од овој период, успехот за резниците е потежок и често зависи од временските услови.

 

Додавањето на надворешни материи за раст на резниците- средство за стврднување, обично наречено средство за резници- може да помогне во нивното клонирање.

 

Го олеснува искоренувањето на резниците. Моќната стимулација за формирање на зелени матични клетки, ја забрзува поделбата на коренските клетки. Специјалниот хормонален коктел помага да се формира здрав и силен корен систем. Содржи целосен опсег на микронутриенти потребни за добар почеток на младиот корен, уште од првиот ден на ртење.

 

Неверојатната мешавина од растенија што ја користат професионалци и аматери ширум светот! CLONEX е проѕирен гел и е исклучително продуктивна формула од хормони, витамини и минерали.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови