Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома КОНТРОЛЕРИ G SYSTEMS КОНТРОЛЕРИ ЗА ВЕНТИЛАТОРИ GSE fan controller (16A) -Дигитален контролер за вентилатори

GSE fan controller (16A) -Дигитален контролер за вентилатори

Цена: 26,760.00ден
  • Код:
    3109

Контролор за влажност и температура за вентилатори за довод и издувни гасови со 2 дополнителни програмабилни излези и LCD дисплеј.

 

Контролерот за вентилација 16А е направен со цврсто и многу цврсто алуминиумско куќиште. Може да контролира излезна моќност до 2200 W. Покрај конвенционалната променлива контрола на температурата и влажноста, контролорот 16А вклучува 2 индивидуални програмибилни излези.

 

Тие можат да се поврзат со еден од двата сензори или да се контролираат со функцијата на тајмерот. Посебно атрактивна карактеристика е големиот број параметри кои можат да се постават поединечно за денот или ноќта за да се исполнат сите посакувани параметри. Контролерот има два излеза на транзистор за вентилатори (фазна контрола) и два паралелни внатрешни излези од 0-10V.

 

Во зависност од верзијата на контролорот, тој може да биде опремен со USB-порта за снимање податоци. Сите применливи податоци за мерења и контролни сигнали се зачувуваат во CSV-датотека на USB-меморијата за да можат потоа да се анализираат во Excel. Контролерот 16А има слот за слободен сензор за притисок кој го контролира вентилаторот за вшмукување во зависност од разликата во притисокот. Уредот има осигурувач од 16А, што се смета за максимално дозволено оптоварување за целиот контролер.

 

 

Секој поединечен излез може да потрае максимум 2200W по приклучок, а сите излези заедно имаат вкупно максимално оптоварување од 3600W / 16A. Уредот е опремен со 2-метарски кабел за поврзување со едноставен штекер за домаќинство 230V / 16A. Сензорите се опремени со 4-метарски кабел кој може да се прошири до 10 m. Дигиталниот дисплеј и 4 копчиња за навигација обезбедуваат лесна контрола на менито, 6 LED диоди ја покажуваат моменталната состојба на прекинувачите. Меѓу другото, поставките како што се функциите за прикажување, фреквенцијата на меморијата или јазиците - со избор на англиски, германски, француски, шпански и италијански

Куќиште: = 120х180х80 мм
Контролер:  = 150х210х110мм
Напон: 230V / 50Hz / I max: 16A / 3600W
Сензор за влажност и температура: 5V, мери температури од -55 ° C до + 125 ° C (-67 ° F до
257 ° F). Точност 0,5 ° C од -10 ° C до + 85 ° C. Точност на влажноста ± 4,5% однос. vl.
Сензор за температура: 5V, мери температури од -55 ° C до + 125 ° C (-67 ° F до + 257 ° F)
Точност 0,5 ° C од -10 ° C до + 85 ° C
Класа на заштита: IP54

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

2 парчиња Променливи излези за вентилатори
2 програмабилни излези за апарати
1 парче Сензори за температура и влажност со детектор за светлина (воздух)
1 парче Температурен сензор (водоотпорен)

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови