Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА HY-PRO ЗА КОРЕН Root Stimulator 250ml - стимулатор за корен

Root Stimulator 250ml - стимулатор за корен

Цена: 850.00ден
 • Код:
  372
 • Тежина:
  0.300 кг

Root Stimulator  е коренов стимулатор кој ја подобрува апсорбцијата на хранливите материи за да растат поголеми и попродуктивни вашите растенија.

 

Root stimulator може да се примени како во напојувачките системи, така може да биде комбиниран со HY-PRO Terra во почвени култури или HY-PRO A / B во хидро култури. Го стимулира растението да образува многу поразгранет и силен коренов систем, што води до подобро хранење и целосно примање на хранливите материи од почвата. Здравиот коренов систем дава одличен старт на растењето и е основна претпоставка за здраво и силно растение.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање:

 

 Се разредува 5 мл на литар вода. Препорачливо е да се меша само неопходното количество за еден курс на примена.