КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ОВЛАЖНИТЕЛИ / ВЛАГОАБСОРБАТОРИ 'Boveda' регулатор за влажност 62% RH 67g

'Boveda' регулатор за влажност 62% RH 67g

Цена: 450.00ден
  • Код:
    0220

При складирање на растенијата, важно е да се одржи оптимално и постојано ниво на влажност што не е нуту превисоко ниту прениско. Со Boveda ќе го задржите квалитетот и ефективноста на цветот дури и при продолжено складирање. 

Boveda е двонасочна контрола на влагата, односно кога е потребно дава влага и од друга страна го отстранува вишокот на влага.

Користењето на Boveda е многу едноставно. Ставете ја кесичката Boveda во садот за складирање. Кога кесичката ќе стане тврда, време е да ја замените.

67g Boveda се доволни за околу 454g билки.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти