КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЗБОГАТУВАЧИ Superthrive 3.8L - витамини

Superthrive 3.8L - витамини

Цена: 30,440.00ден
  • Код:
    3513

Superthrive е витамински-хормонски препарат, компатибилен со сите програми на ѓубрива.


Можете да користите SUPERthrive во најразлични средини на одгледување! Тој е силно концентриран производ, нетоксичен и одговара за секаков тип растенија. Подеднакво одговара за хидро-одгледување, поливање и листно прскање. SUPERthrive® го максимизира потенцијалот на растенијата, потребен за брза изградба на силен коренов систем и го намалувава стресот при пресадување.

При поливање, SUPERthrive® ја полни почвата и ги потикнува природните градивни елементи, кои самите растенија ги произведуваат при оптимални услови.Од 1939 г. досега, SUPERthrive® останува еден од основните производи на пазарот, кој го потикнува така важниот хемиски баланс, ги зголемува приносите, го стимулира имуниот систем на растенијата и гарантира безбедно пресадување на дрва од секаква големина.


Општи инструкции за употреба:

  • Нанесете го самостојно или како дел од програмата на ѓубрива 
  • Употребувајте го мешаниот раствор (вода со ѓубрива + superthrive) или самостојно или растворен во вода уште истиот ден!
  • Не ги поливајте растенијата 24 часа после примената на овој производ!

Општи совети за поддршка:


- Неделна / Месечна употреба: поливање со раствор 0.2ml/L (1ml/5L)
- Секојдневна поддршка: прскајте со 0.01ml/L (1ml/100L)
- Собни растенија/цвеќе: прскање/поливање 1ml на 4L вода 
- За оживување на стебла и дрва: еднократно 1ml/L
- За градини: додајте во размер на 1 капка на 3L вода.
- За хидропоника, 2ml/1L секој пат, кога ја менувате или додавате нова вода во хранливиот раствор.
- Може да се примени и како листно прскање за енергични корени, здрави растенија и обилно цветање! - Видете ја етикетата на производот за конкретни инструкции.

За поспецифични примени, разгледајте дополнителна информација подолу.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Superthrive 3.8L - витамини или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Пресадување:

Дрва
- Полејте со раствор од 5ml на 4L вода.
Растенија
-Полејте со раствор од 5ml на 4L вода пред и по расадување.
Озеленување/Полски култури:
- Ливади/тревници: прскање с 1ml на 4L вода .
- Дрва: прскање со 1ml на 4L вода. Не заборавајте да прскате од двете страни на лисјата.
- Цвеќе: прскање со 1ml на 4L вода.

Спортски игралишта:
- прскање со 1ml на 4L вода. 

Оранжерии(зеленчуци, цвеќе и др.):
- Секојдневан поддршка: прскање со 0.01ml/L (1ml/100L)
-Поливајте: 1.2мл на 4Л вода врз растенија, зеленчуци и цвеќе, еднаш неделно или месечно.

Градини (плодови, јатки, лозја):
Листно прскање: прскање со 1ml на 4L вода 
 
Хидропоника:
Додајте 1ml на 4L вода . За помали системи, ова е еквивалентно на 2.5ml на 40L вода
 
Подложени на стрес дрва:
Употребете раствор од 5ml на 4L вода.
 
Бонзаи:
Употребете 1.2ml на 4L вода

Нашите водечки брендови