КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ Bluelab pH 7.0 250ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Bluelab pH 7.0 250ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Цена: 480.00ден
  • Код:
    2718

Инструментот мери со апсолутна точност само кога електродата е чиста!

 

Опремата за мерење на pH вредноста мора редовно да се чисти и калибрира, така што корисникот може да биде сигурен дека мерењата се точни. pH тестерите се калибрираат со употреба на pH 7.0 и pH 4.0 раствори пред секое мерење. Растворите за калибрација треба да се чуваат на ладно место, далеку од директна сончева светлина и топлина.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Bluelab pH 7.0 250ml - калибрирачки раствор за pH тестер или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови