Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

CO2 Дозер машина

Цена: 9,680.00ден
 • Код:
  331
 • Тежина:
  0.700 кг

Дозер машина. Работи со CO2 таблети. Поставете СО2 таблети на местата во машинката и подесете го интервалот, преку кој машината ги пушта во вашиот резервоар.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови