Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КОМПЛЕТИ "CAN 350" - комплет вентилација за оранжерија

"CAN 350" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 8,920.00ден
 • Код:
  1993
 • Тежина:
  4.500 кг

Комплетот "Can 350" ги вклучува основните елементи на еден вентилационен систем - вентилатор и филтер. По желба кон комплетот може да биде додаден воздуховод тип Sonodec Ф127 х 2метра - за да ја искористете оваа опција, молиме оставете коментар кон нарачката. Комплетот одговара за просторија со големина до 2,80кв.м.

Содржи:

 • излезен вентилатор Can Fan Ф125 / 350 m3/h
 • филтер Can Lite Ф125 / 425 m3/h
 • кабел со приклучок

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.