КОШНИЧКА

0 артикла

PRO GROW 2000L/h - систем за прочистување на вода со два филтри

Цена: 29,695.00ден
 • Код:
  1403

Системите PRO GROW се во комплет со брза врска за црево - веќе наместена на системот; а можат и да се сврзат на водопроводна врска на 3/4".


Сите системи се со 5μm таложен предфилтер и филтер со активен јаглен.

 • Живот на филтерот со активен јаглен - 56 000L 

 • Живот на предфилтерот - 8000L или додека се запуши. 

 • За повеќе информации во врска со смената на филтрите, видете тука

 • Предфилтерот за седимент и јагленовиот филтер имаат трајност во зависност од квалитетот на водата. Се препорачува да се сменат заедно.

 • Резервни филтри и мембрани -филтер со јаглен - 103 лв.

 • Предфилтер - 21 лв. 

 •  

Одговара за потреби на домаќинство!
ГАРАНЦИЈА: Сите системи се со 1 година гаранција.

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете PRO GROW 2000L/h - систем за прочистување на вода со два филтри или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови