КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Prima Klima Azerwing - рефлектор за сијалица 250W-1000W

Prima Klima Azerwing - рефлектор за сијалица 250W-1000W

Цена: 4,950.00ден
  • Код:
    1295
  • Тежина:
    3.100 кг

Овој рефлектор не само што има предност од своите претходници, исто така се стекна со неколку нови функционалности за време на својот развој.

 

Рефлекторот не само што може да се регулира на височина, туку може и да биде наклонет и поставен така према вашите потреби. Благодарение на средниот рефлектор се постига максимална рефлексија. Со оглед на ова, светлината се распространува толку рамномерно, што појавата на жешки точки е скоро нула и користењето на дополнителен распрскувач станува непотребно. Друга новост е горната шина, која дозволува рефлекторот да се монтира не само симетрично, но и еластично. Не е неопходен спредер - AZERWING нема спредер, тоа би требало да осигури подобра светлинска дисперзија во споредба со претходни модели.

Во меѓувреме се покажа дека спредерот може да доведе до концентрирано засенчување и да образува. Доплеров ефект (т.е кога повеќе на број Adjust-A-Wing се монтирани паралелно со спредери, се создава опасност за светлосното припокривање). Освен тоа, не е неопходно да се поддржи широк агол на места каде што се среќаваат неколку рефлектори ; за сметка на тоа има остар агол, којо гарантира специфична продукција без никакви жешки точки.

 

Рефлекторските крила имаат ситно кована структура – исто како кај Adjust-A-Wing. Prima Klima користи нов материјал за своите рефлектори – покривало VEGA GREEN PVD, кое рефлектира оптимизиран радијациска позадина за растенијата.

 

- Регулирачки приклучок

- Без жешка точка

- Гарантирана рефлексија до 95%

- д/ш/в 55 x 58-72 x 20 cm

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Prima Klima Azerwing - рефлектор за сијалица 250W-1000W или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови