КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Adjust-A-Wings AVENGER large - рефлектор за сијалица 600W-1000W

Adjust-A-Wings AVENGER large - рефлектор за сијалица 600W-1000W

Цена: 10,690.00ден
  • Код:
    1233
  • Тежина:
    4.330 кг

Adjust-A-Wings large е рефлектор од висока класа, снабден со/u> Super Spreader за уште повисока ефективност.

 

Произведен од највисококвалитетни материјали, овој рефлектор носи низа бенефици како за растенијата, така и за градинарите. Создаден со стремеж за максимална ефективност моделот Avenger e изработен со покривало од растопено стакло и титандиоксид, како е употребена PVD (Physical vapor deposition) технологија-најмодерната техника за поставуавње на рефллектирачки површински слоеви врз редица работни површини. Ова покривало е најрефлексирачкото, најтрајното и отпорно покривало познато досега на науката. 

 

КАРКТЕРИСТИКИ: 

- Два пати посилен и поефективен од повеќето други рефлектори на светскиот пазар; 

- Зголемување на површната за одгледување, при секоја сијалица до 75%; 

- Ја зголемува производноста на лампата до 50%; 

- Ја намалува топлината, штеди енергија; 

- Отпорен на корозија; 

- 97% Рефлексија; 

- Стаклено покривало Super Alloy; 

- Регулирачки дупли, параболични рефлектори.

- Големина: 100см х 70см

- Одговара за 1000W или 2x400W, 2x600W натриумови (HPS) или метал-халидни (MH) сијалици

- Осветлена површина до 3.89м2

 

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Adjust-A-Wings AVENGER large - рефлектор за сијалица 600W-1000W или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови