КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ Е-Papillon 600W - комплет осветлување за оранжерија

Е-Papillon 600W - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 25,770.00ден
  • Код:
    1225
  • Тежина:
    4.000 кг

Е-Papillon има многу предности во споредба со другите брендови

 

Суштински тоа се сведува до фактот дека со помалку енергија, може да се произведе повеќе светлина за растење. А токму тоа со E-Papillon намалувате за околу 5% трошокот на енергија. Сијалиците се специјално изработени и емитуваат повеќе светлина. 

Заедно со рефлекторот со рефлексија од 92%,  E-Papillon е најенергетско штедлив систем, кој е на располагање во моментот.

 

Се разбира рефлектораниот дел лесно се прибира во корпусот, така да чистењето станува лесна работа.

Системот има 2 години гаранцијаја. Исто така ги добивате сите останати гаранции, така да секогаш да бидете сигурни дека ја добивате оптималната осветленост.

 

• Моќност: 600W 

• Напон [V]: 220-240V 

• Фасонка: E40 

• Сијалица - тип: PHILIPS GreenPower 

• Честота [Hz]: 50Hz 

• Број на лампи [X]: 1.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти