КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КАНАЛИ ЗА ВОЗДУХ Combiconnect Ф127 / 10m - флексибилен воздуховод без волна

Combiconnect Ф127 / 10m - флексибилен воздуховод без волна

Цена: 1,560.00ден
  • Код:
    1218
  • Тежина:
    1.000 кг

Combiconnect (комбинирана флексибилна воздушна цевка) е погоден за греење и вентилација за лична и индустриска употреба. Поради алуминиумската внатрешност, температурнијот диапазон достига до 140°С, а надворешниот слој ви обезбедува квалитетен производ. Combiconnect флексибилните воздушни канали се комбинација од внатрешна цевка од ламиниран алуминиум / полиестер, челична спирала и механички отпорен ПВЦ слој.

 

Предности:

- Комбинација на механичка сила и висока температура.

- Температурен диапазон -30°C / 140°C

- Максимална брзина на воздухот 30m/сек

- Максимален притисок 3000 Pa.

- Лесен за поставување

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За да вашата градина и вашата култура бидат со добар квалитет, треба да размислите за прочистување на воздухот, внесување на свеж воздух во просторијата и вентилација. Тука се претставени најважните компоненти, кои се неопходни за опремување на идеален вентилациски систем!

Целта на воздуховодите е да го изнесат воздухот од просторијата за одгледување. Нивата дополнителна функција е апсорција на бучавата. 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти