Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА GIB KCL-PRO 300ml - течност за чување на pH тестери

GIB KCL-PRO 300ml - течност за чување на pH тестери

Цена: 625.00ден
 • Код:
  117
 • Тежина:
  0.300 кг

GIB KCL Pro е течност за чување на рН метар, направен врз основа на калиумов хлорид со висок квалитет.

Растворот за чување KCL-PRO на GIB Industries ја заштитува вашата рН електрода од исушување и и го продолжува векот.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.