КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ЗАТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ СО ЛАДЕЊЕ Raptor 8 Dual - разладувачки рефлектор за сијалици 600W-1000W

Raptor 8 Dual - разладувачки рефлектор за сијалици 600W-1000W

Цена: 22,340.00ден
  • Код:
    1197
  • Тежина:
    1.000 кг

Raptor 8" е дизајниран за тие кои бараат повеќе.

 

Рефлектор со можност за разладување од затворен тип. Термоотпорното стакло заштитува и ја ограничува топлината. Снабден е со два вентилациони отвори Ф200. Приклучокот е со четири позиции за преместување по хоризонтала. Raptor 8" Dual е снабден со два приклучоци. Можат да се вклучат две еднакви сијалици (HPS или MH), или две различни (HPS и MH). Капацитет: две сијалици.

 

- Големина на рефлекторот: 105cm x 77cm x 27cm.

- Големина на кутијата 310cm x 84cm x 34cm.

- Димензии на фасонките: Ф200.

- Должина на кабелот: 4m

- Рефлектирачка способност: 95%

- Можност за преместување на сијалицата по хоризонтала

- Одговара за две сијалици: 600-1000W HPS и MH

-  Гаранција: 5г.

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Затворените рефлектори не само што нудат рамномерно распрскување на светлината врз растенијата, туку и ладење на сијалиците кои развиваат голема температура.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови