КОШНИЧКА

0 артикла

AutoPot Easy2Grow 24 сo 225L Резервоар

Цена: 29,570.00ден
  • Код:
    1129
  • Тежина:
    27.500 кг

Комплетот Easy2Grow е комплетен систем кој ви овозможува да ги снабдите растенијата со вода и храна без пумпи, тајмери ​​или електрична енергија.

 

Притисокот од резервоарот обезбедува постојан проток на вода. Се што треба да направите е редовно да го пополнувате резервоарот за вода, додавајќи ѓубрива во вашите растенија. Со овој систем, ќе бидете во можност да ги одгледувате сите видови на растенија!

ПРЕПОРАЧАНИ СУБСТРАТИ:
1:1 почвата и перлитот
1: 1 кокос и перлит
1: 1 почва и керамика
1: 1 кокос и керамит
1: 1 мин. и керамит
Можете да користите било кој супстрат се додека е лесен, порозен и со стабилна киселост.

 

Вклучува:

- 1x 225 литри FlexiTank или тврд зелен 225 л резервоар
- 1x 16 мм клик адаптер за резервоар и филтер
- 1x 8 метра 16 мм цевка
- 2х 16 мм Крејн
- 1x 16 мм конектор
- 6x крст конектор 16mm-6mm
- 12x 2 тава за саксии и капак
- 24x 8.5l садови
- 12x AQUAvalve
- 1 x 6 метри од цевка од 6мм и
- 24x Марикс диск
- 24x контролен диск

 

Инструкции и видео

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете AutoPot Easy2Grow 24 сo 225L Резервоар или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови