КОШНИЧКА

0 артикла

AutoPot Easy2Grow 48 сo 400L Резервоар

Цена: 97,930.00ден
  • Код:
    1128
  • Тежина:
    49.000 кг

Комплетот Easy2Grow е целосен систем, кој ви дозволува да го снабудувате вашето растение со вода, храна без да ви биде неопходна пумпа,тајмер или струја.

 

Притисокот од резервоарот обезбедува постојан проток на вода. Се што треба да направите е редовно да го пополнувате резервоарот за вода, додавајќи ѓубрива во вашите растенија. Со овој систем, ќе бидете во можност да ги одгледувате сите видови на растенија!

ПРЕПОРАЧАНИ СУБСТРАТИ:
1:1 почвата и перлитот
1: 1 кокос и перлит
1: 1 почва и керамика
1: 1 кокос и керамит
1: 1 мин. и керамит
Можете да користите било кој супстрат се додека е лесен, порозен и со стабилна киселост.

 

Вклучува:

- 3x СPE цевка од 16 mm, 
- 24x AutoPot Cross Connector, 16mm 
- PE цевка од 20x 16 mm, по линеарен метар 
- 48 x AutoPot 1Pot  наводнување комплети
- 1x автоматски адаптер резервоар со филтер, 16 - 6 мм 
- 1x AutoPot FlexiTank, 400 L

 

Инструкции и видео

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете AutoPot Easy2Grow 48 сo 400L Резервоар или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови