КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА Iguana Juice Grow 5L - органско ѓубриво за раст

Iguana Juice Grow 5L - органско ѓубриво за раст

Цена: 4,700.00ден
 • Код:
  1110
 • Тежина:
  5.500 кг

Iguana Juice Grow e 100% органско еднокомпонентно ѓубриво кое е целосно растворливо. Organic Iguana Juice (3-1-3) е тестиран и покажал исклучителни резултати за растот и развојот во фазата на вегетација кај било кое растение. Растот преку целата вегетативна фаза е толку впечатлива, бидејчи достигнува резултати близу до 2+ формулата (легендарната формула)!

Моќна комбинација на органски соединенија, Iguana Juice промовира силнo разгранување и голем, здрав коренов систем и го подготвува растението за цветниот циклус.

Единствената 100% органска OIM хранлива материја кој ги содржи сите макро и микро елементи, како и други кофактори, неопходни за оптимален раст и принос.

 

Содржи слатководен течен рибен хидролизат и екстракт од квасец, кој е богат со микронутриенти, микроелементи, витамини и 20L- аминокиселини, односно сите градливи елементи на растот на растението.

 

 

 • Постепено ги снабдува сите хранливи елементи, од коишто вашето растение има потреба на подолг временски период 
 • Содржи лигносулфонати за зголемување на ефективната епсорција.

 

Што претставуваат основните ѓубрива?

Растенијата имаат потреба од многу различни фактори за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за подхранување, исто како и луѓето, растенијата имаат потреба од "балансирана диета". Ова подразбура правилно балансирано ѓубриво, кое ги содржи сите основни елементи за раст, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Секакви видови на стимулатори може да се додадат во циклусот на одгледувањето, но основните хранливи елементи се градливите елементи за здрави растенија.

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Iguana Juice Grow 5L - органско ѓубриво за раст или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Начин на употреба:
Измешајте 3,5 ml на литар вода. Се меша добро, да ги искористите сите квалитети од производ на вашите растенија!
 
Состав: рибја база, екстракт од крил, јока екстракт, брашно од алги и екстракт од луцерка.
 
Гарантиран состав:
 • Вкупен азот (N) - 3.0% - (3,0% растворлив органски азот)
 • Слободен фосфат (P2O5) -1.0%
 • Растворлив калиум (K2O) - 3.0%

Нашите водечки брендови